Поділитись:

Інтерактивне моделювання як основа вивчення правил водіння

Субота, 04 грудня 2021, 05:34
Інтерактивне моделювання як основа вивчення правил водіння

За допомогою інформаційних технологій можна набути навичок контролю та прийняття рішень, починаючи від теоретичних основ і закінчуючи бездоганним володінням тієї чи іншої сфери. Складним завданням через яке виникають труднощі для набуття навичок хорошого водіння є спрощення навігації або тестування у штучно створених умовах, які не відповідають реальності.

Про це пише сайт новин Волині Конкурент з посиланням на Technology.org.

Нещодавня стаття на arXiv.org представила наскрізну модель-пристрій фотореалістичного навчання, що охоплює статичні та динамічні взаємодії, які допоможуть освоїти та пристосувати новачків до реальності дорожнього життя.

Інновацію можна додати у справжній автомобіль, що успішно зараз практикується. Моделі демонструють високу продуктивність та типізацію складних завдань, таких як автономний обгін та уникнення зіткнень.

Висока ефективність такого симулятора полягає у взаємодії, якої так бракує для цікавого та захопливого процесу навчання водінню. Такий підхід можна використовувати у вивченні будь-якого ремесла. Під час широких експериментів було продемонстровано, що отримані дані можуть бути безпосередньо передані в повномасштабний автономний транспортний засіб без використання будь-яких традиційних методів передачі з SIM-картки, синхронізації чи рандомізації домену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів