Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 2 грудня

Четвер, 02 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 2 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 2 грудня.

Про зухвалого таксиста

У середу, 1 грудня, у Луцьку на вулиці Яровиця невідомий чоловік «позичив» зарядний пристрій для електрокару. Інцидент стався на електрозаправці поблизу ЖК «Яровиця».

На відео видно, як чоловік виймає зарядний пристрій з чужого електрокару і за декілька секунд підключає до нього свій автомобіль. Варто зазначити, що транспортний засіб забрендований службою таксі.

Про ДТП

У середу, 1 грудня, на вулиці Володимирській у Любомлі мікроавтобус Nissan Vanette збив жінку, яка переходила дорогу. Внаслідок зіткнення 66-річна місцева мешканка отримала травми, її госпіталізували.

Попередньо, потерпіла переходила дорогу  в зоні дії пішохідного переходу на зелений сигнал світлофора.

За кермом буса перебував 27-річний житель Любомльщини. Він був тверезий.

Про участь у шоу

Лікар Волинської обласної лікарні Олександр Онофрійчук став першим учасником другого випуску шоу «Хто хоче стати мільйонером», який вийшов на каналі ICTV в ефір 1 грудня.

Олександр легко здолав 13 питань і зумів заробити 200 тисяч гривень.

Чотирнадцяте питання звучало так: «Яку зброю під час Другої світової війни США планували використати проти Японії?» Серед варіантів відповіді:

  • А. Кажанів-бомб,
  • В. Липку бойову піну,
  • С. Генератор грому і
  • D. Блювальний пістолет.

Олександр довго сумнівався у своєму виборі. У результаті учасник вирішив не відповідати на це питання і забрати виграну суму. Йому не вистачило лише двох кроків, щоб стати мільйонером.

Про далекобійника

У середу, 1 грудня, близько 21:00, у місті Великі Мости Львівської області невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 11-річного місцевого мешканця, який переходив дорогу на пішохідному переході, та втік з місця події. Внаслідок ДТП хлопчик отримав важкі травми та був госпіталізований у реанімаційне відділення, де за його життя борються медики.

Як встановили правоохоронці, до скоєння наїзду на дитину причетний 26-річний іноземець, водій вантажного автомобіля Volvo.

Сьогодні, близько 10:00, цю вантажівку, яка прямувала у напрямку кордону для виїзду з України, у Володимирі-Волинському виявили і зупинили поліцейські Львівщини спільно з колегами з Волинської області.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 2 грудня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів