Поділитись:

На Волині затримали іноземця-далекобійника, який збив 11-річну дитину (фото, відео)

Четвер, 02 грудня 2021, 14:03

На Волині затримали іноземця-далекобійника, який напередодні збив дитину на Львівщині й втік з місця ДТП.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області на сайті ГУНП.

У середу, 1 грудня, близько 21:00, у місті Великі Мости Львівської області невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 11-річного місцевого мешканця, який переходив дорогу на пішохідному переході, та втік з місця події.

Внаслідок ДТП хлопчик отримав важкі травми та був госпіталізований у реанімаційне відділення, де за його життя борються медики.

До розшуку водія були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, а також поліцейські сусідніх областей. Як встановили правоохоронці, до скоєння наїзду на дитину причетний 26-річний іноземець, водій вантажного автомобіля Volvo.

У четвер, 2 грудня, близько 10:00, поліцейські Львівщини спільно з колегами з Волинської області у місті Володимир-Волинський виявили вантажівку «вольво», яка прямувала у напрямку кордону для виїзду з України, та зупинили транспортний засіб. 

Вирішується питання про затримання водія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України триває.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці  встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, 1 грудня на вулиці Володимирській у Любомлі мікроавтобус Nissan Vanette збив жінку, яка переходила дорогу. Внаслідок зіткнення 66-річна місцева мешканка отримала травми, її госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів