Поділитись:

На Волині рятувальники витягнули з перевернутого буса двох жінок (фото, відео)

Четвер, 02 грудня 2021, 12:12
На Волині рятувальники витягнули з перевернутого буса двох жінок (фото, відео)

У Камінь-Каширському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса – 59-річну і 86-річну жінок витягнули з салону рятувальники.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС Україн у Волинській області.

ДТП трапилась у середу, 1 грудня,  поблизу села Нуйно Камінь-Каширського району: на слизькій дорозі злетів у кювет і перекинувся вантажний мікроавтобус Mercedes. Внаслідок аварії двері біля пасажирського сидіння затиснуло деформованими конструкціями, і двоє пасажирок не змогли самостійно вийти з буса.

За повідомленням, що надійшло до служби 101 о 14:50, виїхало відділення чергової варти Державної пожежно-рятувальної частини № 8 м.Камінь-Каширський ГУ ДСНС у Волинській області. 

Рятувальники надали допомогу пасажиркам (1962 та 1935 років народження) та провели їх евакуацію з автомобіля. Люди не постраждали.

За допомоги лебідки на пожежній автоцистерні автомобіль витягнули на проїжджу частину.

Аварійно-рятувальні роботи завершили о 15:45.

На Волині рятувальники витягнули з перевернутого буса двох жінок (фото, відео) На Волині рятувальники витягнули з перевернутого буса двох жінок (фото, відео) На Волині рятувальники витягнули з перевернутого буса двох жінок (фото, відео)

Нагадаємо, 1 грудня на вулиці Володимирській у Любомлі мікроавтобус Nissan Vanette збив жінку, яка переходила дорогу. Внаслідок зіткнення 66-річна місцева мешканка отримала травми, її госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів