Поділитись:

Віртуальний тур по Великій Китайській стіні

Четвер, 02 грудня 2021, 01:38
Віртуальний тур по Великій Китайській стіні

Команда Google Arts & Culture запускає новий онлайн сервіс, який дозволяє користувачам віртуально відвідати Велику Китайську стіну.

Про це пише сайт новин Волині «Конкурент», посилаючись на TechCrunch

Програма «Прогулянка Великою Китайською стіною» включає ексклюзивний 360-градусний віртуальний тур однією з найбільш вцілілих частин споруди, включаючи 370 зображень та 35 історій, які розповідають про незвичайні цікавинки пам’ятки.

«Як найбільша споруда створена людиною у світі, Велика Китайська стіна є одним із найбільш знакових і популярних об’єктів спадщини людства. Понад 10 мільйонів людей відвідують її щороку, але не у кожного є така можливість. ​​Сьогодні, у співпраці з відомим експертом із досліджень Великої стіни Доном Яогуєм та кураторами з міста Губей, Google Arts & Culture представляє нову тематичну сторінку, яка дозволяє людям віртуально відвідати Велику стіну», – каже П’єр Кесса, менеджер програми Google Arts & Cultures, у своєму блозі.

Ця інновація дає користувачам можливість дізнатися більше про історію Великої стіни та відчути її енергетику. Вона також має на меті дати користувачам краще розуміння того, яке значення матиме Велика стіна для майбутніх поколінь. 

Віртуальна подорож включає панорамний вид на стіну, а також огляд 360 градусів на сторожову вежу та різноманітні ділянки стіни. Користувачі також можуть дізнатися більше про те, як і коли була побудована Велика стіна.

Для тих, хто хоче ще тісніше заглибитися в історію, є можливість відчути себе дослідником та ближче розглянути приховані підписи, штампи та загадкові візерунки вирізані на цеглинах.

За останні кілька років Google запустив численні віртуальні тури на 360 градусів і продовжує використовувати цю технологію. Ще в 2016 році пошуковий гігант запустив віртуальну сторінку, яка дозволила користувачам досліджувати національні парки США. Відтоді компанія запустила подібні віртуальні тури, але також шукаларізні способи використання віртуальної реальності. Наприклад, Google запустив художню галерею віртуальної реальності в 2017 році, а також інструмент «Tour Creator» у 2018 році, щоб дозволити студентам створювати власні тури.

Нагадаємо, що Україна стане другою країною у світі після США, яка проведе перепис населення у співпраці з Apple.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
04 квітня 2024
26 лютого 2024
01 лютого 2024
21 січня 2024
23 грудня 2023
15 грудня 2023
10 грудня 2023
06 листопада 2023
25 жовтня 2023