Поділитись:

Це була не луцька школа: у міськраді прокоментували скандальну наругу над прапором

Понеділок, 29 листопада 2021, 16:37
Це була не луцька школа: у міськраді прокоментували скандальну наругу над прапором

У Луцькій міській раді заявили, що до скандального відео із глумлінням над українським прапором не причетна жодна школа громади. 

Відповідний допис у понеділок, 29 листопада оприлюднив у своєму фейсбуці начальник управління освіти громади Віталій Бондар

Ідеться про ситуацію 25 листопада. Тоді група неповнолітніх на відео в приміщенні закладу освіти глумилися над Державним Прапором України. У коментарях до нього невідомі особи зазначили, що ці хуліганські дії відбувалися в Луцькому закладі освіти №15.

«Повідомляємо, що така інформація не відповідає дійсності. Проте, вона з’явилася у різних місцевих інтернет-виданнях, що надзвичайно стурбувало і образило освітянську спільноту Луцької міської громади, зокрема, й педагогічний колектив школи №15. Проаналізувавши відеосюжет, ми встановили, що ні школа № 15, ні учні, які тут навчаються, не причетні до такого ганебного вчинку. Більше – до цього не причетна жодна школа Луцької міської громади», – пише Віталій Бондар.

Департамент освіти Луцької міської ради та дирекція ЗЗСО №15 звернулися до правоохоронних органів з вимогою провести відповідні процесуальні дії за даним фактом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024