Поділитись:

На Волині 87% шкіл повернулися до очного навчання (відео)

Вівторок, 23 листопада 2021, 16:43

фото ілюстративне

На Волині приблизно 87 % шкіл відновили навчання для усіх класів у звичайному форматі. Це стало можливим завдяки тому, що 100 % персоналу цих шкіл мають ковід-сертифікати.

Про це йшлося 23 листопада під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації, – повідомляє ВолиньPost.

Зі слів головного державного санітарного лікаря Волинської області Наталії Янко, станом на 23 листопада продовжують хворіти 266 школярів і 140 працівників шкіл в 154 закладах освіти. Найбільше – у Луцьку, Ковелі, Камінь-Каширському та Луцькому районах. На самоізоляції перебувають понад тисяча учнів і понад 50 осіб із персоналу шкіл.

Утім уже розпочався процес відновлення навчання у закладах освіти у звичайному форматі. Від сьогодні, 23 листопада, відновили навчання в 480 школах області (87 %), де вчителі повністю вакциновані. Відсторонені від роботи 412 співробітників шкіл через відсутність ковід-сертифікату.

«Хоча у нас офіційно не оголосили ще, що школи розпочали вже навчання, але фактично більшість шкіл вже навчаються очно», – зауважила посадовиця.

У школах, в яких відновили навчання, наголосила Янко, необхідно суворо дотримуватися вимог карантину. Зокрема, допуск до роботи працівників та учнів до навчання може бути лише після вимірювання температури.

Нагадаємо: у Луцьку завтра, 24 листопада, повертаються до очного навчання учні школи& № 22 та гімназії № 4. Раніше у звичному режимі почали працювати ЗОШ І-ІІІ № 2, ЗОШ І-ІІІ № 12, луцький інституційний ліцей № 8 та міжшкільний навчально-виробничий комбінат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів