Поділитись:

У Шацьку п'яний водій маршрутки давав хабаря патрульним (фото)

Понеділок, 29 листопада 2021, 10:50

На екологічному посту в Шацьку п'яний 47-річний водій маршрутки хотів відкупитися від патрульних за 650 гривень.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У неділю, 28 листопада, на автодорозі Т-03-02 на екологічному посту в селищі Шацьк патрульні зупинили маршрутне таксі «Гряда – Нововолинськ». Пасажирів у салоні не було.

Під час спілкування з водієм правоохоронці виявили у нього ознаки сп’яніння. Аби уникнути відповідальності, кермувальник запропонував поліцейським кошти у розмірі 650 гривень.

На місце виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 з міста Любомль, яка зафіксувала факт дачі неправомірної вигоди 47-річним жителем Володимир-Волинського.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Окрім того, на водія склали адмінматеріали за частиною 1 статті 130 (Керування водієм у стані сп’яніння), частиною 5 статті 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломом), частиною 2 статті 122 (Порушення правил зупинок транспортних засобів), статтею 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, 22 листопада у Луцьку через п'яного водія сталась аварія на проспекті Відродження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів