Поділитись:

У Луцьку випадково зловили п'яного підлітка за кермом «шкоди»

Понеділок, 15 листопада 2021, 14:50
У Луцьку випадково зловили п'яного підлітка за кермом «шкоди»

У Луцьку патрульні випадково виявили неповнолітнього, який керував автівкою з технічною несправністю у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У неділю, 14 листопада, на вулиці Ковельській у Луцьку патрульні помітили легковик Skoda Octavia, який мах технічну несправність – не освітлювався державний номерний знак в темну пору доби.

Поліцейські зупинили автівку й під час перевірки документів встановили, що водій є неповнолітнім та не має права керування таким транспортним засобом.

Окрім цього в 17-річного водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Хлопець пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння у присутності двох свідків на місці події. Результат огляду показав, що неповнолітній дійсно перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

У результаті на нього склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (Керування у стані сп’яніння), частиною 2 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та частиною 6 статті 121 (Керування транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком) КУпАП.

«Шановні батьки, закликаємо вас бути відповідальними та не допускати подібних ситуацій. Контролюйте перебування й стан власних дітей, особливо у нічну пору доби!», – закликали у патрульній поліції.

У Луцьку випадково зловили п'яного підлітка за кермом «шкоди»

Нагадаємо, цього ж дня Луцьку п'яний 23-річний молодик на «мазді» виїхав на тротуар і збив 60-річного перехожого. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів