Поділитись:

У поліції розповіли подробиці ДТП, у якій загинув волинський єпископ (фото, відео)

Понеділок, 15 листопада 2021, 10:25
У поліції розповіли подробиці ДТП, у якій загинув волинський єпископ (фото, відео)

У Луцьку п'яний 23-річний молодик на «мазді» виїхав на тротуар і збив 60-річного пішохода. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилася у неділю,14 листопада, на проспекті Василя Мойсея, біля спорткомплексу Sport Life: легковик Mazda 6 збив перехожого на тротуарі. Від отриманих травм 60-річний чоловік помер у лікарні.

За кермом «мазди» перебував 23-річний лучанин. Водій пройшов освідування у медзакладі  щодо керування транспортним засобом в стані сп’яніння. Результат – 1,21 проміле, що у шість разів перевищує максимальну припустиму норму.

Водія затримали, автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За це винуватцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, загиблим у цій ДТП був відомий волинський єпископ Олег Ведмеденко, який був засновником та постійним ведучим Біблійної школи духовного вдосконалення.

У поліції розповіли подробиці ДТП, у якій загинув волинський єпископ (фото, відео)У поліції розповіли подробиці ДТП, у якій загинув волинський єпископ (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів