Поділитись:

За ніч у Луцьку «виловили» трьох п'яних водіїв і одну водійку (фото)

Четвер, 18 листопада 2021, 14:06

На дорогах Луцька лише за одну ніч патрульні виявили чотирьох водіїв, які керували автівками у стані сп'яніння.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

Опівночі на вулиці Гнідавській патрульні помітили легковик Skoda Fabia, який їхав з вимкненими фарами. Автомобіль зупинили. За кермом перебував чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння. 37-річний водій побажав пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі, по дорозі до якого запропонував патрульним хабаря у розмірі 100 доларів і 4 тисяч гривень. Гроші чоловік поклав на переднє сидіння патрульного авто.

Патрульні гроші не взяли, а викликали на місце слідчо-оперативну групу Луцького райуправління поліції, оскільки в діях порушника виявили ознаки кримінального правопорушення за статтею 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Другий випадок трапився на вулиці Набережній, близько 4:00. Тут патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz S 350, керманич якого порушив ПДР.

Поліцейські виявили у 26-річного чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що він позбавлений права керування. Огляд на стан алкогольного сп’яніння пройшов у медичному закладі. Висновок лікаря – керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Третя подія трапилася на проспекті Василя Мойсея близько 5:00. Патрульні помітили і зупинили легковик Volkswagen Golf, який їхав без увімкнених фар ближнього світла. За кермом перебувала 18-річна жінка з ознаками алкогольного сп’яніння. Вона пройшла огляд на стан визначення сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу. Результат – 1, 11 проміле.

На проспекті Президента Грушевського виявили й четвертого керманича з ознаками алкогольного сп’яніння. Він рухався на мікроавтобусі Volkswagen Transporter, бувши позбавленим права керування. Патрульні запропонували пройти огляд визначення стану алкогольного сп’яніння в найближчому закладі охорони здоров’я, однак 24-річний чоловік відмовився.

Щодо керманичів патрульні склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.   

Всі матеріали будуть передані до суду для прийняття рішення та притягнення порушників до відповідальності.

Нагадаємо, 14 листопада у Луцьку на вулиці Ковельській патрульні випадково виявили неповнолітнього, який керував автівкою з технічною несправністю у стані алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів