Поділитись:

Сіль, спецтехніка, пункти обігріву: чи готовий Луцьк до зими (відео)

П'ятниця, 26 листопада 2021, 12:45
Сіль, спецтехніка, пункти обігріву: чи готовий Луцьк до зими (відео)

Луцьк активно готується до зими. На комунальному підприємстві «Луцькспецкомунтранс» вже тиждень чергують працівники.

Про це розповів директор луцького «Спецкомунтрансу» Володимир Марценюк у коментарі журналістам телеканалу «Конкурент TV».

З самого ранку бригада об’їжджає місто та перевіряє, чи не треба посипати дороги. Сумішей цього року, до слова, закупили на близько мільйон гривень.

В розпорядженні підприємства – п'ять спецавтівок, для них придбали нові ковші. А ще, починаючи з цього року, «Луцькспецкомунтранс» буде чистити тротуари. 

Як повідомила очільниця департаменту соцполітики Вікторія Майборода, на території сіл Луцької громади вже розгорнули пункти обігріву. Вони з’явилися у Заборолі, Княгининку, Жидичині, Кульчині, Озерці й Тарасовому. 

Один з таких пунктів традиційно діє і в Луцьку, на базі територіального центру соціального обслуговування. 

Тим часом синоптики прогнозують, що цьогоріч зима розпочнеться за календарем. І вже з наступного понеділка, кажуть, варто очікувати зниження температури та мокрого снігу.

Нагадаємо, днями Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» придбало гусеничний бульдозер Т-170, який повинен покращити експлуатацію полігону твердих побутових відходів у селі Брище. Такий трактор підприємство придбало вперше за свою історію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 лютого 2024
01 лютого 2024
23 грудня 2022
16 листопада 2022
22 серпня 2022
03 липня 2022
24 червня 2022