Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 25 листопада

Четвер, 25 листопада 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 25 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 25 листопада.

Про жорстоке побиття

Вчора у Ківерцях група осіб нанесла чоловікові, який працює таксистом, тяжкі тілесні ушкодження.

У чоловіка виник конфлікт з місцевим мешканцем, який був винен йому гроші. Аби його «вирішити», боржник звернувся до спільних знайомих. Потерпілому призначили зустріч за місцем проживання одного з місцевих жителів. Тут його чекали двоє чоловіків, які упродовж трьох годин його били. При цьому вони стріляли зі зброї над головою чоловіка, відібрали його телефон і автомобіль. Після чого вивезли його на кладовище й змусили потерпілого викопати собі «могилу» й закидали ґрунтом.

Чоловіку вдалося вибратися і він звернувся за допомогою до поліцейських. Того ж дня правоохоронці затримали двох чоловіків, 23 і 30 років, які були безпосередніми виконавцями злочину. Також встановлюють осіб, які можуть бути причетні до цього злочину. За скоєне волинянам може загрожувати до десяти років ув’язнення.

Про інвестиції

ТОВ «Пластхім Україна», яке займається виробництвом полімерної плівки у Луцьку, у 2021 році залучило 100 мільйонів гривень у розбудову власного підприємства.

Комерційний директор «Пластхім Україна» Дмитро Пасічник зазначив, що основна частина інвестицій спрямована на будівництво нової лінії з виробництва БОПП-плівки.

«Станом на сьогодні ми виготовляємо 5 тисяч тонн на рік. Після завершення усіх робіт, встановлення нового обладнання потужність зросте до 12 тисяч тонн на рік. Це дозволить забезпечити плівкою європейської якості 50 % українського ринку», – розповів він.

Президент Волинської торгово-промислової палати Олександр Смолич відзначив великі масштаби нового виробництва. Він підкреслив, що нове виробництво дозволить створити близько 80 нових робочих місць. А найголовніше, що компанія повною мірою забезпечить українського виробника високоякісним пакувальним матеріалом.

Про рух на кільці

Громадська організація «Просторовий рух» запропонувала нову концепцію дорожнього руху поблизу стадіону «Авангард». Про це стало відомо з фейсбук-сторінки очільника організації Павла Мазилюка.

«Вийшло нове відео, де ми розповідаємо про проблеми кільцевої розв'язки (біля стадіону «Авангард»), а також способи їх вирішення. Концепційний проєкт організації дорожнього руху є альтернативою існуючій схемі», – йдеться в повідомленні.

Активісти зробили відео, в якому пояснюють нову концепцію руху на цій ділянці дороги та наводять приклади великої кількості дорожньо-транспортних пригод, які стались через недосконалість теперішньої схеми руху на кільці.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів