Поділитись:

Незаконне будівництво СТО в Луцьку: власника оштрафують (відео)

Понеділок, 22 листопада 2021, 13:04
Незаконне будівництво СТО в Луцьку: власника оштрафують (відео)

Власника ділянки на вулиці Глушець, 53 у Луцьку, який самовільно розпочав будівництво станції технічного обслуговування, притягнуть до відповідальності.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань будівництва та архітектури 22 листопада.

До комісії надійшло звернення про незаконне будівництво від депутата Луцької міської ради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Андрія Лучика.

Як пояснив начальник відділу будівельно-архітектурного контролю Владислав Троць, в цьому випадку є ознаки незаконного будівництва.

Владислав ТроцьВладислав Троць
 

Зі слів посадовця, знесли старе приміщення законно. А ось заливати новий фундамент не мали права.

Відносно порушника склали адміністративний протокол та відповідний припис. Тож власник сплатить штраф 8 500 гривень та змушений буде усунути порушення. Для цього він повинен або демонтувати фундамент, або отримати всі необхідні дозволи на будівництво.

«Це порушення, однак у Луцьку є значно гучніші прецеденти, коли замість 9 поверхів виникає 11», – зазначив Владислав Троць.

Разом із тим посадовець погодився з членами комісії щодо того, що за такі порушення необхідно притягувати до відповідальності, аби не створювати таких прецедентів.

Тож Владислав Троць подякував Андрію Лучику за пильність та закликав лучан повідомляти про факти незаконного будівництва.

Нагадаємо, на вулиці Глушець, 53 у Луцьку новий власник земельної ділянки зніс старе приміщення майстерні та почав самовільно, без отримання будь-яких погоджень, всупереч генеральному плану міста, заливати фундамент для будівництва нового приміщення. Початок будівельних робіт виявив депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик.

За фактом незаконного будівництва на вулиці Глушець, 53 у Луцьку депутат подав заяву про злочин, тож правоохоронні органи відкриють кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
11 квітня 2024
30 березня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024
15:05
18 березня 2024
16 березня 2024
08:41