Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 19 листопада

П'ятниця, 19 листопада 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 19 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю,19 листопада.

Про луцького науковця

Кандидат технічних наук, старший викладач кафедри автомобілів і транспортних технологій Луцького НТУ, голова громадської організації «Просторовий рух» Павло Мазилюк здобув третє місце у конкурсі проєктів з транспортного моделювання.

Він презентував цікаву тематику проєкту транспортного моделювання кільцевої розв’язки біля РЦ «Промінь» у Луцьку, що гідно була оцінена організаторами конкурсу.

Про аграрні історії

У час цифрових технологій робота з землею все більше здається чимось застарілим і непрестижним, і між факультетом TikTok та аграрним коледжем наша молодь все більше схильна обирати перший варіант. А проте, праця у сфері сільського господарства є не тільки надійним джерелом прибутку у світі, який стрімко змінюється, але і дає непогані можливості для самореалізації.

Про це свідчать історії п'яти молодих людей, які свого часу зробили вибір на користь агро, і жодного дня про це не шкодували. Романтика поля у призахідному сонці, краса жнив, радість від перших паростків нового урожаю, і, звісно, зручний робочий графік, змога рости і розвиватися, гідна зарплатня – те, що приводить у агро все більше і більше молоді. 

До Дня працівника сільського господарства журналісти ІА «Конкурент» зібрали для вас п'ять особливих історій про працівників групи підприємств волинської агрокомпанії «Вілія». Вони розповіли про тонкощі своєї роботи та можливості, які вона відкриває.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 19 листопада

Про смертельну ДТП

Учора, 18 листопада, близько 20:00, на автодорозі у селі Струмівка Луцького району трапилася смертельна автопригода: легковик збив пішохода.

За кермом Ford Fusion перебував 26-річний житель обласного центру. Водій допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП 18-річний хлопець загинув на місці.

Поліція з’ясовує усі обставини трагедії. Досудове розслідування триває.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів