Поділитись:

Луцький науковець виграв приз за проєкт транспортної розв'язки на кільці біля «Променя» (фото, відео)

П'ятниця, 19 листопада 2021, 16:21

Науковець з Луцького національного технічного університету – серед переможців конкурсу проєктів з транспортного моделювання.

Про це повідомили на сайті Луцького НТУ.

Кандидат технічних наук, старший викладач кафедри автомобілів і транспортних технологій Луцького НТУ, голова громадської організації «Просторовий рух» Павло Мазилюк здобув третє місце у конкурсі проєктів з транспортного моделювання.

Підсумки конкурсу оприлюднили 18 листопада, під час щорічної зустрічі користувачів програмних продуктів PTV TRAFFIC SUITE.

Учасники онлайн-зустрічі обговорили розвиток транспортного моделювання в Україні, оглянули презентацію нових можливостей програмного забезпечення PTV, ознайомилися з прикладами використання PTV в Україні, розглянули програмні рішення для транспортного моделювання та збору даних.

Згодом були оприлюднені результати конкурсу проєктів з транспортного моделювання, учасники якого боролися за головний приз у дві тисячі євро. Винагородою за друге місце був планшет, а «бронзову» перемогу та екшен-камеру отримав лучанин Павло Мазилюк.

Він презентував цікаву тематику проєкту транспортного моделювання кільцевої розв’язки біля РЦ «Промінь» у Луцьку, що гідно була оцінена організаторами конкурсу.

Привітав науковця ЛНТУ директор аналітичної компанії «А+С Україна» Дмитро Беспалов, побажавши Павлу Мазилюку наснаги для подальшої роботи у напрямку транспортного планування:

«Чудовий проєкт, чудова реалізація цього проєкту. Сподіваємося, що в Луцьку буде розвиватися транспортне планування та моделювання. Не влада і не гроші, головне – люди, які це просувають. Ота крива розмітка, про яку ви говорили, це – безпека дорожнього руху, життя людей і, сподіваюся, що більше людей це зрозуміють і підтримуватимуть вас».

Редакція сайту луцьких новин «Конкурент» бажає подальших звершень та успішної реалізації усіх задуманих планів та перспективних проєктів!

Нагадаємо, днями луцькі патрульні пояснили водіям, як водіям їхати на кільці біля «Авангарду».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 березня 2024
03 січня 2024
06 листопада 2023
11:45
03 листопада 2023
18 жовтня 2023
24 травня 2023
09 лютого 2023
16 листопада 2022
15 лютого 2022
08 лютого 2022