Поділитись:

❗️Як їхати: у Луцьку на турбокільці біля «Променя» оновлять дорожню розмітку (відео)❗️

Вівторок, 12 жовтня 2021, 17:21
❗️Як їхати: у Луцьку на турбокільці біля «Променя» оновлять дорожню розмітку (відео)❗️

У Луцьку оновлять турбокільце поблизу «Променя».

Там нанесуть нову дорожню розмітку, облаштують дві смуги руху з переривчастою лінією та встановлять нові дорожні знаки. Виїзне робоче засідання спільно із депутатами міської ради та департаментом ЖКГ відбулося поряд із новим пішохідним переходом який облаштували на вулиці Винниченка.

«Тут буде нестандартно зроблене кільце в такому турбо режимі на дві смуги, щоб машини змогли швидше роз'їжджатися. По цьому пішохідному переходу спеціально зібрали робочу групу, щоб вивчити це питання. Як бачите, всі члени за те, щоб цей перехід залишався. Щодо завершення взагалі цих всіх робіт. Як ви бачите, саме кільце робоче. Його за одну ніч чи за день не зробиш. Робиться зараз розмітка. Далі будуть робити пониження і ставитися відповідні дорожні знаки відповідно до нанесеної розмітки і погодженої схеми», – розповідає очільник Департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк.

Робоча група по покращенню організації дорожнього руху працювала впродовж цього року. Депутат Луцької міської ради від фракції Громадянський рух «Свідомі» Михайло Наход каже, ще раніше під час облаштування турбокільця підрядник неправильно наніс розмітку. З цього і почалися проблеми на кільці.

«В користувачів соціальних мереж в лучан виникли певні нарікання на те, що неякісно нанесена розмітка, тому було зібрана нарада. Є деякі проблемні моменти, які допустили виконавці, підрядники, які наносили розмітку. Зокрема пішохідний перехід від вулиці Винниченка. Тут немає острівця безпеки та практично сам пішохідний перехід не є безпечним. Більше того тут не понижені бордюри. Тому це питання оперативно обговорили, прийняли рішення і виконавці робіт мають в найближчі терміни усунути ці недоліки. Обговорювали ряд питань, що стосуються дорожніх знаків. Є знаки які треба демонтувати», – ділиться депутат Луцької міської ради Михайло Наход.

Усі недоліки, які допустили при облаштуванні зебри та кільця, підрядник має усунути найближчим часом. У департаменті ЖКГ зазначили, що це справа не одного одно дня. Тому водіям доведеться зачекати.

Інші деталі – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів