Поділитись:

У Луцьку нарешті зробили перехід на небезпечній дорозі (відео)

Середа, 08 вересня 2021, 18:45
У Луцьку нарешті зробили перехід на небезпечній дорозі (відео)

У Луцьку на небезпечній ділянці дороги нарешті облаштовують пішохідний перехід.

Мова йде про ділянку дороги на вулиці Клима Савура, поблизу перехрестя з вулицею Тараса Бульби-Боровця. У середу,8вересня, тут вже розпочали наносити дорожню розмітку.

Нагадаємо, місцеві жителі неодноразово скаржилися на те, що перейти проїжджу частину  тут – справжнє випробування. Аби врешті-решт тут зробили «зебру», звертались у різні інстанції, в тому числі у ЗМІ та до депутатів. 

Так, у квітні на звернення мешканців відреагував депутат Луцької міської ради, голова фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у міськраді Тарас Шкітер. Він написав звернення до міської ради з проханням облаштувати пішохідний перехід з відповідними дорожніми знаками на перетині вулиць Ніла Хасевича та Клима Савура. 

Тоді хоч міська рада дала погодження, утім до роботи не приступала. Тим часом перекрили проспект Волі, і проблема стала ще актуальнішою, адже  потік транспорту на Клима Савура значно збільшився. 

Тож у липні Тарас Шкітер повторно написав звернення. І вже тоді у департаменті житлово-комунального господарства склали план організації дорожнього руху, згодом погодили його і в поліції. Тож, нарешті, справа рушила з мертвої точки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів