Марка Цукерберга викликають на суд у Житомирську область

П'ятниця, 19 листопада 2021, 10:42

Коростенський міськрайонний суд викликає власника Facebook, мільярдера Марка Цукерберга як співвідповідача на розгляд справи про захист честі, гідності та ділової репутації.

Про це повідомляє Ліга. Бізнес.

Позивачем у справі виступає Овруцький міський голова Іван Коруд, який вже два роки судиться з одним із засновників Овруцької районної партійної організації ВО «Свобода» Олексієм Кравчуком через коментарі у соцмережі Facebook.

Відповідні судові матеріали оприлюднено у Єдиному державному реєстрі судових рішень. В одній з ухвал, оприлюдненій у Єдиному державному реєстрі судових рішень (ухвала від 18 лютого 2021 року), викладена суть справи.

 

На клопотання позивача ухвалою від 19 жовтня 2021 року Коростенський міськрайонний суд Житомирської області постановив залучити до участі в розгляді справи власника Facebook.

«В підготовчому судовому засіданні позивачем заявлені клопотання про залишення позовної вимоги про відшкодування моральної шкоди без розгляду, залучення до участі в справі як співвідповідача власника сайту Facebook (ІНФОРМАЦІЯ_1), яким є Facebook Inc. (Фейсбук Інкорпорейтед) резидент Сполучених Штатів Америки, адреса: Willow Rd, Menlo Park, CA, 94025, US», – йдеться в ухвалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: