Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 листопада

Середа, 17 листопада 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 17 листопада.

Про похорон

У Луцьку попрощалися з єпископом Олегом Ведмеденком, який загинув через травми, отримані в аварії. Поховали священнослужителя у дворі храму православної громади «Христового Воскресіння», настоятелем якої він був за життя.

Похорон духівника відбувся 16 листопада в Луцьку.

Трагічна смерть єпископа, богослова та місіонера Олега Ведмеденка, який, також був засновником та постійним ведучим Біблійної школи духовного вдосконалення, сколихнула не лише Волинь, а й усю країну. Проповідник був не просто священником, а й духовним покровителем і наставником для великої кількості вірян. Його любили, йому довіряли, з ним радилися, його поважали

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 листопада

Про кільце

Користувачі соцмереж оприлюднили відео з реєстратора від 16 листопада, відзняте на кільці біля історичного факультету ВНУ у Луцьку. На кадрах – суперечлива, на думку автора, ситуація на дорозі.

У пресслужбі патрульної поліції прокоментували відео та пояснили, хто з водіїв має рацію.

Як зазначили у пресслужбі патрульної поліції, відповідно до Правил дорожнього руху, а саме п.1.3, учасники дорожнього руху зобов’язані знати й неухильно виконувати вимоги цих Правил, а також бути взаємно ввічливими.

Водій зобов’язаний бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну, стежити за правильністю розміщення та кріплення вантажу, технічним станом транспортного засобу і не відволікатися від керування цим засобом у дорозі. Також водій мусить не створювати своїми діями загрози безпеці дорожнього руху.

У поліції нагадують, що маневрування – це початок руху, перестроювання транспортного засобу в русі з однієї смуги на іншу.

Інші цікаві та важливі новини;

Надрукувати
мітки:
коментарів