Поділитись:

У Луцьку попрощались із єпископом Олегом Ведмеденком, який трагічно загинув (фото)

Середа, 17 листопада 2021, 09:54
У Луцьку попрощались із єпископом Олегом Ведмеденком, який трагічно загинув (фото)

У Луцьку попрощалися з єпископом Олегом Ведмеденком, який загинув через травми отримані в аварії. Поховали священнослужителя у дворі храму православної громади «Христового Воскресіння», настоятелем якої він був за життя.

Похорон духівника відбувся 16 листопада в Луцьку.

Про це повідомляють Волинські новини.

«Трагічна смерть єпископа, богослова та місіонера Олега Ведмеденка, який, також, був засновником та постійним ведучим Біблійної школи духовного вдосконалення, сколихнула не лише Волинь, а й усю країну. Проповідник був не просто священником, а й духовним покровителем і наставником для великої кількості вірян. Його любили, йому довіряли, з ним радилися, його поважали», – пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, єпископа Олега Ведмеденка, увечері 14 листопада у Луцьку на тротуарі збив п’яний 22-річний водій, коли той повертався з прогулянки. Водій, який збив священника, влітку минулого року нападав на Луцьких муніципалів із газовим балончиком. Учора, 16 листопада стало відомо, що Луцький міськрайонний суд обрав підозрюваному запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою. Винуватцеві загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.

У Луцьку попрощались із єпископом Олегом Ведмеденком, який трагічно загинув (фото)У Луцьку попрощались із єпископом Олегом Ведмеденком, який трагічно загинув (фото)У Луцьку попрощались із єпископом Олегом Ведмеденком, який трагічно загинув (фото)У Луцьку попрощались із єпископом Олегом Ведмеденком, який трагічно загинув (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
20:05
14:24