Поділитись:

Водія, який збив волинського єпископа, судили за напад на муніципалів

Понеділок, 15 листопада 2021, 10:50
Водія, який збив волинського єпископа, судили за напад на муніципалів

22-річний волинянин Роман Савич, який учора, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, збив єпископа Олега Ведмеденка, минулого року напав з газовим балончиком на службовців муніципальної варти Луцька.

За такі дії суд призначив йому мінімальне покарання у вигляді трьох років обмеження волі.

Про це інформують Волинські новини.

Влітку 2020 року прийшов до будівлі департаменту муніципалів та розпилив в очі працівникам газовий балончик.

Проте покарання в вигляді трьох років обмеження волі чоловікові здалось занадто суворим – він вирішив оскаржити вирок у Волинському апеляційному суді. Втім, суд визнав цю відповідь необґрунтованою – апеляцію не задовольнили.

Нагадаємо, 14 листопада близько 22 години п’яний Роман Савич що у Луцьку, перевищив швидкість та вилетів на тротуар, де йшов відомий волинський єпископ, засновник та постійний ведучий Біблійної школи духовного вдосконалення Олег Ведмеденко.

Вчора ввечері, 14 листопада автомобіль, за кермом якого був п’яний 22-річний Роман Савич, у Луцьку поблизу стадіону «Авангард» збив відомого волинського єпископа Олега Ведмеденка, який є засновником та постійним ведучим Біблійної школи духовного вдосконалення.

У результаті зіткнення 60-річний пішохід отримав важкі травми: від удару у нього відірвало нижню третину правої гомілки. Також роздроблений таз, травма легень, черепно-мозкова травма. Як повідомляють очевидці, удар був такої сили, що єпископа відкинуло майже на 20 метрів. Згодом від отриманих травм він помер в лікарні.

Нагадаємо, що в Луцькій міській раді під час позачергової сесії 15 листопада депутати вшанували хвилиною мовчання загиблого єпископа Олега Ведмеденка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів