Поділитись:

Дочці луцького бізнесмена, яка на смерть збила чоловіка, досі не оголосили підозру

Вівторок, 16 листопада 2021, 12:14
Дочці луцького бізнесмена, яка на смерть збила чоловіка, досі не оголосили підозру

Катерині Алфьоровій, яка ввечері 3 листопада на смерть збила чоловіка у Княгининку, досі не оголошували про підозру та не обирали міру запобіжного заходу.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Станом на 16 листопада у поліції запевняють, що наразі тривають експертизи. Підозру оголосять, якщо після їхнього завершення будуть аргументи для доведення вини водійки. Зокрема, наразі триває експертиза щодо швидкості руху, місця наїзду. Окрім того, мають провести слідчий експеримент.

«Проводимо весь комплекс необхідних заходів в рамках досудового слідства, аби належним чином задокументувати факт скоєння наїзду на людину, - для цього й очікуємо висновків експертиз», – запевняють у поліції.

Нагадаємо, водійка автомобіля Audi A7 наїхала на 62-річного чоловіказ села Княгининок, який переходив проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Відомості зареєстрували в ЄРДР за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть.

Катерина Алфьорова, згідно з наявними у мережі реєстрами, є банефіціаром фірми «Рентал Хаус», а її батько В’ячеслав Алфьоров є власником декількох бізнесів у Луцьку – готельного, хлібного та будівельного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:02
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024