У Луцьку попрощались із єпископом Олегом Ведмеденком, який трагічно загинув (фото)

Середа, 17 листопада 2021, 09:54

У Луцьку попрощалися з єпископом Олегом Ведмеденком, який загинув через травми отримані в аварії. Поховали священнослужителя у дворі храму православної громади «Христового Воскресіння», настоятелем якої він був за життя.

Похорон духівника відбувся 16 листопада в Луцьку.

Про це повідомляють Волинські новини.

«Трагічна смерть єпископа, богослова та місіонера Олега Ведмеденка, який, також, був засновником та постійним ведучим Біблійної школи духовного вдосконалення, сколихнула не лише Волинь, а й усю країну. Проповідник був не просто священником, а й духовним покровителем і наставником для великої кількості вірян. Його любили, йому довіряли, з ним радилися, його поважали», – пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, єпископа Олега Ведмеденка, увечері 14 листопада у Луцьку на тротуарі збив п’яний 22-річний водій, коли той повертався з прогулянки. Водій, який збив священника, влітку минулого року нападав на Луцьких муніципалів із газовим балончиком. Учора, 16 листопада стало відомо, що Луцький міськрайонний суд обрав підозрюваному запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою. Винуватцеві загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: