Поділитись:

Показали, як на Волині силовики готувались боротись із міграційною кризою (фото)

Четвер, 11 листопада 2021, 17:47
Показали, як на Волині силовики готувались боротись із міграційною кризою (фото)

На ділянці прикордонного підрозділу «Грабове», що на Волині, з 11 листопада відбуваються навчання з протидії масовому порушенню державного кордону мігрантами.

Про це пише Суспільне.

Польовий табір розгорнули неподалік села Кошари в Ковельському районі. За кілометр від табору розташований кордон із Польщею, за два кілометри – кордон із Білоруссю.

«Тут відбувається злагодження представників Нацгвардії, прикордонної служби та Нацполіції. Це потрібно для того, щоб у випадку можливої загрози порушення державного кордону групами нелегальних мігрантів ефективно стримувати їх», – розповів заступник керівника Західного регіонального управління Держприкордонслужби Олексій Гавель.

У польовий навчальний табір сьогодні, 11 листопада, приїжджали Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко та голова МВС Денис Монастирський. Зі слів очільника Міністерства внутрішніх справ, наразі на кордоні України ситуація контрольована. З 11 листопада прикордонну службу підсилили поліцейськими та нацгвардійцями.

Показали, як на Волині силовики готувались боротись із міграційною кризою (фото)Показали, як на Волині силовики готувались боротись із міграційною кризою (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів