Поділитись:

У центрі Луцька сталася пожежа – евакуювали весь будинок (фото, відео)

Середа, 10 листопада 2021, 14:25
У центрі Луцька сталася пожежа – евакуювали весь будинок (фото, відео)

У центрі Луцька сталася пожежа у багатоквартирному будинку: вигоріли дві кімнати на першому поверсі.

Про це інформує «Суспільне».

Займання сталося у середу, 10 листопада, близько опівдня у помешканні на першому поверсі багатоквартирного будинку на вулиці Пушкіна у Луцьку сталася пожежа в одній із квартир житлового будинку.

Рятувальників та «швидку» викликали сусіди, які помітили займання. Як розповів начальник 25-ї пожежної частини Павло Угринов, через сильне задимлення з будинку довелося евакуювати усіх мешканців.

«В складі ланки подали ствол на гасіння. Вдалося швидко локалізувати, і ліквідувати пожежу, але вигоріли дві кімнати помешкання», – розповів рятувальник.

Займання сталося в одній з житлових кімнат. Зі слів Павла Угринова, ймовірно, вогонь розповсюдився із зони, де був розташовувався комп'ютер.

У помешканні вогонь знищив усі речі домашнього вжитку. Як розповів один із мешканців будинку Валентин Голюк, у полум'ї ймовірно, загинув кіт власників квартири.

Причину пожежі встановлюють.

У центрі Луцька сталася пожежа – евакуювали весь будинок (фото, відео)У центрі Луцька сталася пожежа – евакуювали весь будинок (фото, відео)У центрі Луцька сталася пожежа – евакуювали весь будинок (фото, відео)У центрі Луцька сталася пожежа – евакуювали весь будинок (фото, відео)У центрі Луцька сталася пожежа – евакуювали весь будинок (фото, відео)

За добу волинські рятувальники ліквідували три пожежі – у Луцьку, Володимирі-Волинському, а також у Камінь-Каширському районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів