Поділитись:

У Луцьку горів вагончик, у Ківерцях – літня кухня (фото)

Вівторок, 02 листопада 2021, 11:20

За минулу добу рятувальники Волині ліквідували чотири пожежі, які виникли у житловому секторі та на відкритій території.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

Так, о 16:03 у Ківерцях через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей зайнялася цегляна літня кухня. Вже за дві хвилини до місця пожежі прибули працівники 6-ї, а також 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Волинській області,

Рятувальники оперативно локалізували пожежу о 16:18, а о 16:21 остаточно її ліквідували.

Вогнем знищені 10 м2 покрівлі, пошкоджені речі домашнього вжитку, 40 м2 покрівлі, 30 м2 перекриття.

Ще одну пожежу у металевому господарському вагончику в обласному центрі об 11:14 ліквідували працівники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька ГУ ДСНС України у Волинській області. Пожежа виникла, ймовірно, через несправність пічного опалення.

А о 12:17 у селі Рованці, що на території Боратинської сільської громади Луцького району, виникло загорання сміття, яке  швидко загасили луцькі рятувальники. Ще одну пожежу сміття  на площі 0,15 га їм довелося ліквідувати вечірньої пори  на території Підгаєцької сільської громади у селі Лище.

В обох випадках ймовірною причиною виникнення пожеж  є необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Нагадаємо, у період з 25 до 31 жовтня підрозділи пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 31 пожежу. Внаслідок пожеж двоє людей були врятовані, троє загинули та один чоловік був травмований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів