Поділитись:

Горіли автівки й будівлі: на Волині за добу ліквідували три пожежі

Середа, 10 листопада 2021, 10:33
Горіли автівки й будівлі: на Волині за добу ліквідували три пожежі

За добу волинські рятувальники ліквідували три пожежі – у Луцьку, Володимирі-Волинському, а також у Камінь-Каширському районі.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 9 листопада, о 3:01 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в будівлі на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському. До місця виклику одразу ж направили вогнеборців 7-ї, 5-ї, 17-ї Державних пожежно-рятувальних частин області, а також працівників місцевої пожежної команди м. Устилуг.

На місці рятувальники встановили, що пожежа виникла у прибудові цегляної котельні. Через сильне задимлення рятувальники працювали у складі ланки в апаратах на стисненому повітрі. Завдяки професійним діям рятувальників пожежу вже о 3:43  локалізували, а о 4:10 – ліквідували.

До ліквідації пожежі залучено п'ять одиниць техніки та 20 осіб особового складу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 4:30 до Служби 101 надійшло повідомлення про загорання двох легкових автомобілів у Луцьку на вулиці Кафедральній.

О 4:45 пожежу локалізували, о 4:48 – ліквідували рятувальники 2-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин міста Луцька ГУ ДСНС України у Волинській області. Також залучалися працівники газодимозахисної служби та оперативно-координаційного центру.

О 11:33 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди у селі Нові Березичі Камінь-Каширського району.

О 11:55 пожежу локалізували, о 12:15 – ліквідована рятувальниками 12-ї ДПРЧ смт Любешів ГУ ДСНС України у Волинській області та працівниками місцевої пожежної команди села Седлище.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів