Поділитись:

«Хочу, щоб ти була моєю»: у Луцьку посеред вулиці чоловік переслідував молоду дівчину (відео)

Понеділок, 08 листопада 2021, 20:11
«Хочу, щоб ти була моєю»: у Луцьку посеред вулиці чоловік переслідував молоду дівчину (відео)

У Луцьку молодий чоловік нахабно переслідував дівчину. Інцидент трапився 5 листопада на проспекті Соборності.

Про це повідомила потерпіла в одному із телеграм-каналів.

«Цей чоловік підійшов до мене познайомитись та сказав, що він Юрій і йому 25, насправді ж, йому 26, як з’ясувалось далі. Він почав мене кликати додому, на відмови не звертав уваги. Я дістала телефон і він вирвав його в мене з рук, почала кричати про допомогу.»

На численні прохання дівчини, аби хлопець припинив переслідувати її він не реагував і продовжував йти за нею слідом. З відео помітно, що перехожі на крики дівчини ніяк не реагували.

Лише через деякий час знайшлися ті, хто допоміг та викликали поліцію. Коли ж правоохоронці приїхали, вони хотіли відвезти його до відділку, однак хлопець «накивав п’ятами».

Як стало відомо згодом – цього переслідувача звуть Юрій Крищук, йому 26 років. Перед цим інцидентом він вже встиг «засвітитись» в одному конфлікті, про що повідомляли у сюжеті одного з місцевих телеканалів. Там, чоловік самотужки зніс стіни у квартирі, після чого під загрозою опинився весь будинок. Окрім цих випадків, Юрій Крищук був затриманий поліцією із наркотиками.

Також, у поліції повідомляють, що 7 листопада цей чоловік виніс мультиварку з одного з магазинів електроніки у Луцьку. За цим фактом також відкрито кримінальне провадження. Тож лише впродовж кількох днів лучанин Юрій Крищук «засвітився» у кількох епізодах: крадіжка, наркотики та домагання. У поліції обіцяють – усі випадки розглянуть. Тим часом лучанам варто бути обережними на вулицях міста.

Нагадаємо, неодноразово судимого жителя Ковеля вкотре відправили за ґрати. На цей раз чоловік відбуватиме покарання відразу за трьома статтями Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024