Поділитись:

У Техасі під час концерту репера Тревіса Скотта загинуло 8 людей

Понеділок, 08 листопада 2021, 04:41
У Техасі під час концерту репера Тревіса Скотта загинуло 8 людей

У Техасі під час виступу репера Тревіса Скотта на фестивалі Astroworld Festival фанати затоптали вісьмох людей, намагаючись підійти ближче до артиста.

В результаті цього поліція Хʼюстона відкрила кримінальне розслідування, пише ВВС.

Жертвами інциденту стали люди віком від 14 до 27 років, ще близько 300 людей отримали травми.

До розслідування трагедії залучили відділи з питань убивств і наркотиків, також поліція переглядатиме відео з місця події, щоб зʼясувати причини тисняви та віднайти тих, хто втік з місця події.

Також поліція розслідує інформацію про те, що на концерті були люди, які вводили іншим невідому інʼєкцію. Так, кількох відвідувачів довелося приводити до тями від передозування наркотиками, зокрема, охоронця, у якого, за словами поліції, був слід від інʼєкції.

«Коли його оглядали, він знепритомнів. Його привели до тями, і медичний персонал помітив слід, схожий на слід від уколу, який можна отримати, якщо хтось спробує зробити інʼєкцію», – зазначили правоохоронці.

Після концерту Тревіс Скотт подякував поліції та екстреним службам і сказав, що «співпрацюватиме з громадою Хʼюстона, щоб підтримати сімʼї загиблих».

Пізніше він опублікував відеозвернення, в якому закликав усіх, хто має інформацію про інцидент, звертатися до органів влади.

«Я абсолютно спустошений через те, що сталося минулої ночі. Мої молитви звернені до сімей і всіх постраждалих від того, що сталося на фестивалі Astroworld. Люблю всіх», – написав артист.

Нагадаємо, 5 листопада легендарний гурт ABBA випустив перший за 40 років музичний альбом, що став 9 у їх кар'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів