Поділитись:

Всі судді сказали «так»: волинянин з дівчиною вразили виступом на «Україна має талант»

Неділя, 24 жовтня 2021, 11:00
Всі судді сказали «так»: волинянин з дівчиною вразили виступом на «Україна має талант»

Дует Non Trivial, у складі якого виступає волинянин Віталій Дужик та його дівчина Євгенія Мазуренко, взяв участь у першому кастингу «Україна має талант 2021» на СТБ. Від усіх трьох суддів учасники почули схвальне «так».

Відео запального виступу показали на каналі СТБ 23 жовтня.

Весела пара зворушливо розповіла про свої стосунки, а також про те, як вони почали займатися музикою. Хлопець із дівчиною виконали українську пісню про козака на сучасний лад: Євгенія – вокалістка, а Віталій грав на сопілці і робив біт. 

«Ви потрапляєте в тренд. Ми бачимо на прикладі гурту Go-A, як українська етніка зайшла цього року», – сказав шоумен Сергій Притула перед виступом музикантів.

До слова, Віталій – уродженець села Жидичин, що біля Луцька. У 2008-2015 роках навчався у Маяківській (тепер – Княгинінівській) дитячій музичній школі відразу на двох відділах: народних інструментів (сопілка) та фортепіано. Обидва закінчив із відзнакою. Після закінчення Жидичинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Віталій навчався в Волинському Коледжі Культури і мистецтв ім. І.Ф.Стравінського по класу сопілки на відділі народні інструменти.

Лауреат І ступеня на міжнародному конкурсі (2019) Арт-Домінанта у Харкові. Лауреат ІІ ступеня на 6-тому Всеукраїнському конкурсі виконавців на сопілці та цимбалах «Волинська гуковиця» (2019). Володіє грою на таких інструментах, як сопілка (всі різновиди), варган, пан-флейта, фортепіано, вістл (ірландська сопілка), флояра, окарина.

Працює в Концертно-театральному закладі культури «Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина» на посаді артиста оркестру народних інструментів вищої категорії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів