Поділитись:

У Луцьку досі не всі будинки почали опалювати

Вівторок, 02 листопада 2021, 19:10
У Луцьку досі не всі будинки почали опалювати

Роботи з початку опалювального сезону в Луцьку досі не завершені – частина лучан не отримає послуг з теплопостачання.

Про це повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

Станом на вівторок, 2 листопада, аварійно-відновлювальні роботи завершені на трьох об’єктах, на п’ятьох продовжаться завтра.

Йдеться про житловий будинок на просп. Відродження, 14б, де роботи були завершені у вівторок по обіді та про будинок на просп. Молоді, 6, де послугу з постачання теплової енергії відновили впродовж дня. Також цього дня завершили роботи з відновлення послуги з постачання гарячої води для мешканців будинків №№ 1, 3, 5, 7 на Київському Майдані.

Окрім того, завершити роботи на трубопроводах гарячого водопостачання та відновити надання послуги 3 листопада заплановано для будинків на просп. Відродження, 7, 14, 14а, 14б, 16, 16а, вул. Січова, 2. Заплановано також завершити роботи із влаштування вузла комерційного обліку теплової енергії на вул. Гнідавській, 40, та відновити подачу теплоносія до цього будинку.

Розпочати земляні роботи завтра, 3 листопада, заплановано на просп. Волі, 14, де без опалення залишається відповідний житловий будинок, та на вул. Богдана Хмельницького, 19, де через витік без опалення залишається Луцька міська рада, а також на просп. Президента Грушевського, 19, де сьогодні виконано підготовчі роботи.

Підготовчі роботи та роботи з погодження ордерів на виконання земляних робіт завтра також буде виконано на вул. Щусєва, 18, вул. Мазепи, 8, та вул. Кравчука, 19.

Нагадаємо, 2 листопада під час оперативної наради у Луцькій міській запевнили, що до кінця дня планують подати теплоносій в усі будинки міста

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів