Поділитись:

Деякі будинки у Луцьку досі не опалюють

Понеділок, 01 листопада 2021, 18:28
Деякі будинки у Луцьку досі не опалюють

У Луцьку досі не усі багатоквартирні будинки під'єднали до опалення.

Про це повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

Станом на понеділок, 1 листопада, аварійно-відновлювальні роботи завершили на двох об’єктах, на чотирьох продовжаться завтра. Окрім того, у суботу, 30 жовтня, було завершили роботи та відновили опалення для школи № 22 та виконали підготовчі земляні роботи на Київському Майдані, 1.

Також 1 листопада тепловики ліквідували витік на тепловій мережі на Київському Майдані, 1, та відновили надання послуги для мешканців будинків на Київському Майдані, 1, 3, 5, 7. Завершили монтаж будинкового теплового лічильника на вул. Львівській, 61, та відновили послугу для його мешканців.

Також сьогодні виконали підготовчі земляні роботи на просп. Відродження, де без опалення залишається будинок № 14б. Такі ж роботи виконали на просп. Молоді, 6. Зварювальні роботи на двох об’єктах будуть виконуватися завтра, 2 листопада.

Окрім того, завтра розпочинаються підготовчі земляні роботи на двох об’єктах – просп. Грушевського 16 і 23а, а також погодження ордерів на виконання земляних робіт на просп. Волі, 14, та вул. Хмельницького, 19.

Про хід виконання робіт буде у «Луцьктеплі» повідомлять додатково.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Луцьку мав розпочатися, за словами мера міста, 11 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів