Поділитись:

Бійка у міськвідділі: у Луцьку знову судять правоохоронців, які побили чоловіка (відео)

Четвер, 28 жовтня 2021, 20:00
Бійка у міськвідділі: у Луцьку знову судять правоохоронців, які побили чоловіка (відео)

Переглянули 6-річну справу про інцидент, який трапився у Луцькому міському відділі поліції ще у липні 2015 року.

Згідно з матеріалами справи сталось усе вночі, коли по закінченню несення служби з патрулювання тоді ще міліціонери повернулись до міськвідділу, що на вулиці Грибоєдова.  Там, у фойє і перебував, вже нині потерпілий у справі, Денис Галактіонов.

Тоді чоловік прийшов до міліції сам та, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, звинувачував присутніх там працівників міліції у невжитті заходів до розкриття крадіжки його сумки з грошима, погрожував звільненням з роботи.

Далі ж, між Денисом Галактіоновим та працівниками міліції почалась сутичка. Правоохоронці троє накинулись на одного. В результаті Денис Галактіонов отримав численні травми.

Залишати побиття поза увагою потерпілий не захотів, тож звернувся за допомогою. Відтак, було відкрито кримінальне провадження за статтею 127, тобто – «Катування».

Та обвинувачені із цим не погодились і подали апеляцію. Далі, роками справу розглядали в різних судах, в тому числі й у Касаційному кримінальному суді верховного суду, аж доки у жовтні 2020 року Рівненський апеляційний суд не постановив скасувати та призначити новий розгляд в суді першої інстанції.

Тож нині справу по новому слухають у Луцькому міськрайонному суді. Під час судового засідання 26 жовтня захисники обвинувачених повідомили, що окрім цього кримінального провадження, було відкрито ще одне – проти Дениса Галактіонова.

Окрім цього, на цьому засіданні повинні були заслухати свідків, утім вони не з’явились, а справу перенесли на інший день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів