Поділитись:

Затримали озброєного розбійника, який катував волинського підприємця (фото, відео)

Вівторок, 19 жовтня 2021, 11:35
Затримали озброєного розбійника, який катував волинського підприємця (фото, відео)

Волинські оперативники затримали у Кам’янець-Подільському організатора розбійного нападу на підприємців Володимир-Волинського району.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Розбійний напад на підприємців Володимир-Волинського району стався у листопаді 2020 року. Потерпілий заявив, що невідомі увірвались в будинок, побили його, зв’язали руки, нанесли опіки гарячою праскою та погрожували завдати ушкоджень і його дружині, якщо він не скаже, де лежать гроші. Таким чином, зловмисники заволоділи значною сумою коштів та втекли у невідомому напрямку, розповів головний поліцейський Волині полковник Юрій Крошко.

Відомості за цим фактом зареєстрували до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 187 КК України (розбій). Поліцейські ретельно зібрали всі наявні докази вчинення злочину.

Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам правоохоронцям вдалося встановити особи всіх виконавців та організатора розбою. Останнім виявився 38-річний житель Хмельниччини, його спільниками – 20-річний та 37-річний мешканці цієї ж області.

15 жовтня в Кам’янці-Подільському волинські оперативники затримали організатора розбійного нападу. При затриманні в нього виявили та вилучили пістолет Макарова та сім бойових набоїв калібру 9х18 до нього.

Затримали озброєного розбійника, який катував волинського підприємця (фото, відео) Затримали озброєного розбійника, який катував волинського підприємця (фото, відео)

Нині зловмиснику, який спланував і організував зухвалий злочин, обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. За вчинення розбою організованою групою, спрямованого на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах та поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень йому загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

«Проводяться заходи щодо затримання ще двох підозрюваних у розбої», – повідомив Юрій Крошко.

Нагадаємо, двоє волинян, яких визнали винуватими у розбої з проникненням у приміщення за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187 КК України), відбуватимуть реальне покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів