Поділитись:

У Луцьку на вокзал викликали патрульних через пасажирів без COVID-сертифікатів

Понеділок, 25 жовтня 2021, 18:18

На луцький залізничний вокзал викликали патрульних через двох пасажирів, які не показали провіднику сертифікатів про вакцинацію чи ПЛР-тестів.

Про це інформує «Суспільне».

Через двох пасажирів поїзда сполученням Ковель – Новоолексіївка на залізничну станцію «Луцьк» викликали патрульних, повідомив начальник поїзда Микола Книш. Пасажири зайшли у вагон, але не показали провіднику сертифікатів про вакцинацію чи ПЛР-тестів.

«Я їх повинен не посадити, але я з ними битися теж не можу. Зараз викликали наряд поліції і проводять з ними роботу», – сказав начальник поїзда.

Знімальну групу «Суспільного» до вагона не впустили. Зрештою з потяга пасажирів не висадили.

Начальниця Луцького залізничного вокзалу Анжела Аладова ситуацію не прокоментувала.

Як розповів речник патрульної поліції області Богдан Павлович, відповідно до змін до постанови про нові правила пасажирських перевезень в регіонах, відповідальність за наявність у водіїв, екіпажу та пасажирів ПЛР-тесту чи сертифікату вакцинації несе перевізник. За фактом порушення правил перевезення поліцейські зібрали пояснення у пасажирів на начальника поїзда, а також відео з бодікамер. Матеріали направили в Луцьке районне управління поліції.

Зауважимо, у МОЗ повідомили, що відповідальність за наявність документу про щеплення або негативного тесту на COVID-19 під час поїздок автомобільним транспортом між регіонами, за виключенням легкових автівок, покладається на пасажирів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів