Поділитись:

Повідомили, які луцькі школи досі без тепла, і коли воно з'явиться

Середа, 20 жовтня 2021, 10:02
Повідомили, які луцькі школи досі без тепла, і коли воно з'явиться

У частині шкіл Луцької територіальної громади, попри те, що опалювальний сезон розпочався більше тижня тому, досі холодно. 

Причиною є значна кількість аварій у котельнях та на мережі, коментують у комунальному підприємстві «Луцьктепло». 

Станом на 20 жовтня без тепла у Луцьку залишилися чотири школи – гімназія №4 імені Модеста Левицького, школа №22, школа №16 та школа №18. 

Тимчасово також припинили теплопостачання у три навчальні заклади, що розташовані на 40-му кварталі. Ідеться про школи №11, №25 та №26. 

«Щойно ми відновимо параметри тиску і температури по мережах, ми відновимо послуги для цих шкіл. На сороковому кварталі це буде сьогодні, по Цукровій, 5 наразі працюємо, і плануємо до кінця дня ліквідувати витік та відновити роботу котельні. Тому, відповідно, вже буде відновлено послугу для школи №16. Для решти шкіл відновлення тепла може відбутися завтра чи післязавтра, а може, і пізніше. Роботи з відновлення теплопостачання у школу №22 ми ще не починали», – кажуть у пресслужбі «Луцьктепла». 

Тим часом начальник управління освіти Луцької міської територіальної громади Віталій Бондар каже, що у закладах, в яких зараз холодно, рішенням педагогічних рад вирішили скоротити навчальний процес. Таким чином, уроки у цих школах тривають не 45, а 35 хвилин. 

За його словами, за ці дні епідемічна ситуація у навчальних закладах не погіршилася. Станом на 19 жовтня на карантині перебуває 30 класів на всю громаду. Також на карантині зараз перебуває три десятки луцьких вчителів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024