Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 19 жовтня

Вівторок, 19 жовтня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 19 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 19 жовтня.

Про холодні класи

Шість шкіл Луцька – досі без опалення. Батьки скаржаться, що діти мерзнуть під час навчання та змушені сидіти у верхньому одязі за партами.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу Конкурент TV.

Станом на 19 жовтня у Луцьку через пориви на теплотрасах без опалення залишаються шість шкіл: №№ 4, 18, 16, 22, 25, 11.

Як повідомив головний освітянин Луцька Віталій Бондар, якщо така ситуація триватиме й далі, буде впроваджено скорочені навчальні дні та уроки.

«Є пориви на трасах, вони ліквідовуються, і тепло буде запущено в заклади освіти. Моніторять керівники температурний режим в коридорах. Якщо не менше 15 градусів – допускається навчальний процес. Так само в навчальних кабінетах – при 17 градусах допускається в навчальний процес» – зазначив він.

Про знайдені велосипеди

Працівники Ковельського районного управління поліції встановлюють власників знайдених велосипедів.

Якщо ви знаєте, кому належать велосипеди на фото нижче, правоохоронці просять повідомити за телефоном у Ковелі 616-45 або 066 99 33 581 чи 102.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 19 жовтня

Про «закладників»

У ніч на вівторок, 19 жовтня, близько 3:00 у місті Яворів на вулиці Івана Хрестителя співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Mercedes, водій якого порушив вимоги Правил дорожнього руху. Окрім 39-річного водія у салоні авто перебували троє пасажирів віком 27, 30 і 35 років. Усі – мешканці Волинської області.

Під час складання адмінматеріалів за порушення дорожніх правил правоохоронці помітили в салоні автомобіля сумку, у якій були zip-пакети з речовиною жовтого кольору, схожою на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, також тут працювали оперативники карного розшуку та інші співробітники територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці виявили в автомобілі речовини, схожі на наркотичні засоби «амфетамін», «метадон» та «солі» – частина з них не розфасовані, а також близько 400 «закладок» у zip-пакетах. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Встановили, що зловмисники розповсюджували наркотичні засоби шляхом «закладок» з використанням інтернету на території Львівської та Волинської областей. За цінами «чорного» ринку вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 300 тисяч гривень.

Учасників злочинної групи затримали.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів