Поділитись:

Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)

Субота, 16 жовтня 2021, 16:20
Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)

Найкращі майстри та майстрині України створили на основі всесвітньо відомих ляльок Барбі й Кена образи багатьох українських знаменитостей. Свої роботи автори представили в рамках проекту «Barbie: Мрійники та винахідники», який побачив світ 14 жовтня, у День захисників і захисниць України.

Про це пише видання «Апостроф».

Героями виставки стали лялькові копії вчених, історичних постатей та артистів, серед яких солістка гурту Go_A Катерина Павленко, співаки Олег Винник та Віталій Козловський, нині покійний музикант Кузьма Скрябін, ведучий Антон Птушкін та Ната Жижченко з гурту ONUKA.


За словами організаторів, дата старту виставки була обрана не випадково, оскільки саме цих особистостей вони вважають справжніми захисниками та захисницями України, які «своїми вчинками, мріями та винаходами створюють славу нашої країни».

Над проектом працювали більше 30 художників, які продумували кожен образ до деталей, в тому числі й предмети, які асоціюються зі знаменитостями. Наприклад, лялька солістки Go_A красується в зеленій шубі, в якій співачка представляла Україну на «Євробаченні-2021».

Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото)Відомі українці постали в образі Барбі: створили 50 ляльок (фото) 

«Ця ініціатива має на меті переконати глядачів в унікальності та творчій силі людей, які прославляють Україну, – прокоментували проєкт на сторінці гурту Go_A в Instagram

Нагадаємо, у музеї Волинського прикордонного загону відбувся майстер-клас із виготовлення найдревнішого мовчазного символу –  ляльки-мотанки. Захід організували для дітей прикордонників. Вони мали унікальну можливість створити власними руками маленьку іграшкову ляльку, повідомляє пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів