Поділитись:

Думали, одрук у рішенні: у Ковелі дозволили зрізати 161 дерево

Середа, 13 жовтня 2021, 15:36
Думали, одрук у рішенні: у Ковелі дозволили зрізати 161 дерево

Виконавчий комітет Ковельської міської ради під головуванням мера Ігоря Чайки на засіданні, яке відбулося 12 жовтня, прийняв рішення дозволити видалення на території міста 161 дерева, причому 136 з них – розташовані на правому березі водосховища: від вулиці Лугової до вулиці Фабричної.

Про це повідомляє видання Ковель media.

Хтось з членів виконкому навіть не повірив у таку цифру – 136 дерев, й перепитав, чи це раптом не описка, що така величезна кількість зелених насаджень йде під знесення на березі водосховища.

Автор проєкту рішення «Про видалення зелених насаджень» – виконуючий обов’язки начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства, начальник відділу капітального будівництва Сергій Дудка запевнив, що в документі написано все правильно. Посадовець пояснив, що всі ці дерева у аварійному стані.

За його словами, зелені насадження підлягають видаленню на підставі актів обстеження.

Комісію з питань визначення стану зелених насаджень на території Ковельської територіальної громади очолює Сергій Дудка. Його заступником є головний спеціаліст УКБ та ЖКГ виконкому Олександр Кіндер, секретарем комісії – головна спеціалістка відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Оксана Козакевич. До складу комісії також входять: начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Юрій Дідковський, директор комунального підприємства «Добробут» Ігор Михалевич та головний спеціаліст сектора планування та контролю за забудовою міста відділу містобудування та архітектури Юрій Чапко.

Раніше виконавчий комітет Ковельської міської ради своїми рішеннями протягом січня-жовтня 2021 року надав дозвіл зрізати на території міста 308 дерев.

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Ківерцівській зрізали аварійні дерева та понищили чорнобривці, які росли під ними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів