Поділитись:

На Волині діти висадили понад 6 тисяч сіянців сосни (фото)

Вівторок, 05 жовтня 2021, 15:30

Учні Галузійського ліцею, що у Прилісненській громаді на Маневиччині, долучились до акцї «Створюємо ліси разом», яка стартувала 1 жовтня. Вихованці шкільного лісництва вже не вперше садять ліс.

Про це повідомляє пресслужба Маневицького лісового господарства.

Як йдеться у повідомленні, дізнавшись про програму президента України «Зелена країна», діти з більшим інтересом та відповідальністю поставилися до доброї справи. Спільно із лісничим та своїми вчителями, учні висадили 6 400 сіянців сосни на площі 1 гектару лісових угідь у Галузійському лісництві.

Роботи проводились з дотриманням усіх вимог техніки безпеки праці та правил висадки молодих дерев.

«Погода посприяла, робота була зроблена, усі отримали море позитивних емоцій та гарний настрій. Дякуємо учням та їх наставникам за співпрацю! Акція триватиме до 30 листопада, чекаємо усіх охочих взяти участь. Посадковим матеріалом забезпечимо, потрібно лише ваше бажання та гарний настрій», – йдеться у дописі.

 

Нагадаємо, 1 жовтня маленькі вихованці ДНЗ «Сонечко» разом з лісівниками ДП «Горохівське ЛМГ» висадили декоративні дерева на території дитячого садочка. Зазначається, що лісівники розповіли малюкам, як правильно садити дерева, а діти з радістю допомагали дорослим озеленювати територію, найактивніші помічники навіть змагалися за право допомагати лісівникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
25 березня 2024