Поділитись:

На Ківерцівській у Луцьку порізали дерева і знищили чорнобривці Василя Рижука (деталі)

Середа, 13 жовтня 2021, 12:48
На Ківерцівській у Луцьку порізали дерева і знищили чорнобривці Василя Рижука (деталі)

У Луцьку на вулиці Ківерцівській зрізали аварійні дерева та понищили чорнобривці, які росли під ними. 

Про це на своїй фейсбук-сторінці розповів відомий луцький сіяч чорнобривців і соняшників Василь Рижук.  

«Один будує, а другий руйнує! На вулиці Ківерцівській в Луцьку почали знищувати осінню красоту», – приречено написав чоловік, очевидно маючи на увазі густі кущі чорнобривців, які він власноруч посіяв обабіч тротуару. 

Фото з місця проведення планових робіт він додав до допису. 

На Ківерцівській у Луцьку порізали дерева і знищили чорнобривці Василя Рижука (деталі)На Ківерцівській у Луцьку порізали дерева і знищили чорнобривці Василя Рижука (деталі)На Ківерцівській у Луцьку порізали дерева і знищили чорнобривці Василя Рижука (деталі) 

З вулиці Ківерцівської вели прямий ефір журналісти ГІТу. За їх даними, комунальники мають зрізати 16 старих дерев уздовж тротуару. Підрядники, які виконують роботи, кажуть, що під деревами розташовані лінії електропередач, а тому дерева просто зріжуть, а пеньки викорчовувати поки не будуть. 

Василь Рижук обурюється, що під час виконання робіт пошкодили клумби з його квітами. 

«Як ви дивитеся на те, що цвітуть квіти в такому гарному стані, які радують людей? Є так негативу багато в житті, є пандемія, яка знищує людей, ті коронавіруси, і ті стреси в людей. Я зробив квітучий Луцьк, красоту, яку не знаю, чи тут вона ще швидко з'явиться така. І ви берете на тії квіти звалюєте гілля, дерева кладете і так далі. Це по-українськи, по-луцьки?! Могли би ще два тижні перечекати, коли квіти перецвітуть. Що, не можна було весною зрізати? Треба тоді, коли цвітуть квіти?!» – голосно обурювався на підрядника Василь Рижук. 

Він ще багато кричав про війну, про красу, яка врятує світ і про чорнобривці, які стали невинними жертвами бездушності луцьких комунальників. Більше дивіться у відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 травня 2024
07 травня 2024
16:57