Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 10 жовтня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про «фермерські війни»

У Володимир-Волинському районі фермер заручився підтримкою «тітушок», аби присвоїти врожай зернових. Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці Людмили Федорці.

Інцидент стався днями у селищі міського типу Локачі Володимир-Волинського району. За словами жінки, договір з фермером закінчився ще минулого року, нині з цього питання триває судова справа. Тому селяни вирішили засіяти ділянку самотужки.

У четвер, 7 жовтня, жінка побачила, як комбайн збирає врожай, який вона, за її словами, удобрювала та полола самотужки. Коли люди прийшли відстоювати своє поле, то на них напали тітушки у масках і бронежилетах.

З цього приводу Людмила Федорці звернулася до правоохоронців.

Про вибачення ромів

3 жовтня у Торчині виникла бійками між невідомими особами та чоловіком у військовій формі.Інцидент підтвердила пресслужба поліції Волинської області.

Пресслужба повідомляє, що співробітники поліції зреагували оперативно. Прибувши на місце, всіх осіб встановили, сьогодні відшукали і військового. Однак від написання заяви той відмовився, мотивуючи тим, що претензій ні до кого не має.

Історія з побиттям військового набула широкого розголосу в соцмережах та засобах масової інформації.

Сьогодні вдень поліцейські у співпраці з громадськістю виявили чотирьох чоловіків віком 20-25 років, які були причетні до вчорашнього конфлікту. Вони в присутності місцевих мешканців попросили вибачення у військового та привселюдно розкаялись. На всіх поліцейські оформили відповідні адміністративні матеріали за статтею 173 КУпАП.

Про лікаря-хабарника

У вівторок, 5 жовтня, співробітники управління стратегічних розслідувань у Волинській області та слідчі Головного управління Національної поліції викрили головного лікаря одного з медичних закладів Володимир-Волинського району на отриманні неправомірної вигоди.  

Встановлено, що 51-річний посадовець, зловживаючи службовим становищем, з метою власного збагачення вимагав у підприємця 400 доларів США за безперешкодну передачу йому в оренду адміністративних будівель для здійснення господарської діяльності.

За інформацією ЗМІ, лікарем, якого викрили на хабарі, виявився Олег Франчук. Він очолює Локачинську центральну районну лікарню. До цього він працював головним лікарем Старопорицької сільської лікарської амбулаторії Іваничівської ЦРЛ

Інші цікаві та корисні новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів