Поділитись:

Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

Четвер, 07 жовтня 2021, 16:25
Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

На проспекті Волі у Луцьку триває реконструкція дорожнього полотна.

Журналісти ІА «Конкурент» у четвер, 7 жовтня побачили, що змінилося на перекритій частині за останні два тижні

Попри те, що роботи тривають, перекритим проспектом продовжують хаотично рухатися автівки. Жодного регулювання дорожнього руху нема, а тому водії, пішоходи і велосипедисти взаємодіють між собою за мовчазною згодою. Не бракує і небезпечних ситуацій, оскільки на відновленому дорожньому полотні автівки рухаються значно швидше, ніж раніше, а місць для перетину проїжджої частини ще не облаштували. 

Обабіч проспекту щільно запарковані автівки. Обмежень щодо паркування поки також немає. 

Крім того, на проспекті тривають роботи. Комунальники працюють над вкладанням бруківки на місцях зупинки громадського транспорту і на тротуарах. Ці роботи планують виконати до кінця року. 

Хоч погода і сприяє, робітники нарікають, що хаотичний рух водіїв заважає роботі: спецтехніці доводиться чекати, поки проїде особистий транспорт лучан. Це створює перешкоди і затримує кінцевий термін виконання робіт. 

Не завершили також і облаштування мережі зливової каналізації. Незакриті люки і решітки поки накрили дошками. 

Більше про те, що коїться на проспекті Волі, дивіться на наших фото. 

Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Хаос та вкладання бруківки: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів