Поділитись:

Волинській спортсменці не дали грошей, бо її батько не перетягував канат на день села (відео)

Четвер, 07 жовтня 2021, 17:22
Волинській спортсменці не дали грошей, бо її батько не перетягував канат на день села (відео)

Спортсменці із Піддубців відмовили у матеріальній допомозі на змагання, бо її батько не прийшов перетягувати канат на святі громади на початку літа. 

Ситуацію на своїй фейсбук-сторінці описав лучанин Ілля Токаренко. За його словами, мешканцю села Піддубці, власнику Клубу змішаних єдиноборств "Елемент" Сергію Ковирнову відмовили у наданні матеріальної допомоги на змагання для доньки, оскільки у червні цього року чоловік не взяв участі у змаганнях до Дня громади. 

Про це ідеться також у витягу з рішення виконавчого комітету Підгайцівської територіальної громади від 25 червня цього року. Так, після того, як виконком заслухав інформацію старости сіл Піддубці і Гаразджа Олександра Романюка про відмову Сергія Ковирнова "взяти участь у спортивному святі громади, яке відбулося в червні цього року для престижу громади та представлення на обласному етапі змагань", члени виконкому відмовилися підтримувати спортсменку з громади. 

"Написав чоловік з Підгайцівської ОТГ листа на раду, щоб підтримали його доньку, яка їде представляти Україну на змагання з ММА в Болгарію (до речі, дитина привезла призові місця), а виконком прийняв ось таке рішення. Через те, що чоловік відмовився приймати участь у змаганнях з перетягування канату за команду ОТГ, його дитині в підтримці відмовити", – пише Ілля Токаренко.

Волинській спортсменці не дали грошей, бо її батько не перетягував канат на день села (відео) 

Поліна Ковирнова – переможниця багатьох змагань, чемпіонка світу з чотирьох видів єдиноборств. Має багато нагород з європейських та українських змагань. Її тренує батько. За інформацією Іллі Токаренка, чоловік вже не вперше звертається за допомогою, однак постійно отримує відмову. Сам батько дитини від коментарів журналістам утримався. 

Тим часом у громаді кажуть, що ситуація доволі неоднозначна, але її виправили, надавши рішенням виконкому у вересні дитині щомісячну стипендію у розмірі 500 гривень, яку Поліна буде отримувати протягом року. 

"Було свято нашої ОТГ, і всі старости збирали команди. Староста громади попросив його (Сергія Ковирнова – ред.) виступити, на що чоловік відповів, що "це не наш рівень". Староста все розказав на виконкомі. Ну, і раз так – значить так. 

Але, щоб ви знали, дитині все одно призначили премію 500 гривень щомісяця протягом року, тому вони там далеко не ображені. А повели вони себе відносно свого села, звісно, неправильно. Вони ведуть себе непатріотично. А за те, що дитина обдарована, вона буде отримувати свою премію. Це вийде навіть більше, ніж та допомога, яку ми могли надати тоді", – прокоментував ситуацію голова Підгайцівської територіальної громади Юрій Семенюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
13 квітня 2024
10:00
11 квітня 2024
15:25
08 квітня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024