Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 8 жовтня

П'ятниця, 08 жовтня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 8 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 8 жовтня.

Про здорожчання проїзду

У Луцьку ціна за проїзд одного дорослого пасажира в маршрутному автобусі зросте до 8 гривень, а для дітей – до 4. Про це стало відомо під час громадських слухань 8 жовтня.

Зі слів директора департаменту економічної політики Луцької міської ради Бориса Смаля, раніше всі міста України змінили тарифи, тепер така економічна необхідність виникла у Луцьку.

«Основними факторами, які впливають на підвищення вартості проїзду, є зменшення пасажиропотоку, що викликано пандемією, та нелегальний обіг готівки. Наші заходи з контролю та агітації населення дали результат, тому що на початку це було 40 %, а нині – 10 – 15 %», – наголосив він.

Тим часом вартість проїзду в тролейбусі залишиться незмінною – 4 гривні.

Про пластичні операції

Луцьк, безперечно може похвалитися видатними хірургами, які оперують заради краси. Пластичні операції сьогодні стали доступними та мають попит, адже жінки з віком все більше хочуть чи то змінити себе, чи то удосконалити. 

Які операції роблять у Луцьку та скільки за це готові платити жінки, журналістам ІА «Конкурент» розповів лікар-хірург вищої категорії, пластичний хірург медичного центру «Боголюби» Олександр Матвіюк, який, до слова, увійшов до сотні кращих лікарів України. Працює вже 16 років.

Інтерв'ю з лікарем – у нашому матеріалі Лягти під ніж і прокинутися красивою: які пластичні операції найчастіше роблять у Боголюбах (фото)

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 8 жовтня

Про труп у центрі

Тіло літнього чоловіка виявили у п'ятницю, 8 жовтня, на площадці між вулицями Лесі Українки, Ковельською і Богдана Хмельницького, біля «Зосі».

У секторі комунікації поліції Волинської області підтвердили інформацію й уточнили, що померлому лучанину було 66 років. Ймовірно, він зловживав алкоголем.

При поверхневому огляді правоохоронці не виявили на тілі померлого слідів насильницької смерті.

Труп направили на судово-медичну експертизу.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 8 жовтня

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів