Поділитись:

Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)

П'ятниця, 08 жовтня 2021, 14:00
Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)

На проспекті Молоді у Луцьку завершують будувати перший міський урбан-парк. 

Об'єкт розважальної інфраструктури з'явився на місці дитячого майданчика, поруч із піцерією луцької мережі "Соло".  Парк складається із трьох умовних частин. На першій – дитячій, – яка перебуває у безпосередній близькості до закладу, наразі роблять штучне покриття. Перед тим для нього підготували щебеневу основу, яку найближчими днями мають залити бетоном і покрити штучним газоном. 

Тут вже встановлені дитячі розваги: канатний атракціон, пісочниця, гірки, півсфери і тунелі. 

Трохи далі знаходиться друга частина парку – спортивна. Тут є турніки, драбини та багато інших пристосувань для фізичної активності. 

Новинкою для Луцька стала саме третя частина парку, де розташовані гірки і підвищення для скейтерів, ролерів, самокатників та велосипедистів. 

Комунальники "Луцьксвітла" готуються встановити на території нові ліхтарі. До завершення всіх робіт залишається щонайменше тиждень. 

До слова, попри заборону, діти нерідко приходять у вихідні до майданчика, щоб погратися. 

Більше про те, що коїться в урбан-парку, дивіться на наших фото. 

Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото)Штучне покриття та ліхтарі: у Луцьку завершують будівництво урбан-парку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів