Поділитись:

В крові поліцейського, затриманого на Волині за торгівлю психотропами, виявили наркотики (фото, відео)

Четвер, 07 жовтня 2021, 10:01

СБУ на Волині викрила керівника-поліцейського на вживанні та розповсюдженні наркотиків та психотропів.

Про це ІА «Конкурент» повідомила речниця Управління СБУ у Волинській області Іванна Поліщук.

Один із начальників підрозділу районного управління поліції налагодив системний механізм розповсюдження канабісу та амфетаміну на території Луцька та району.

Поліцейський залучив до протиправної діяльності ще двох лучан, які разом з ним вживали та збували ці речовини наркозалежним.

Оперативники задокументували кілька фактів збуту фігурантами наркотичних засобів та психотропних речовин.

Правоохоронці затримали фігурантів у Луцьку «на гарячому» під час збуту чергової партії наркотичних засобів.

У ході проведення обшуків за місцем роботи та проживання затриманих виявлено та вилучено наркотичні засоби «канабіс» та психотропну речовину «амфетамін», засоби для їх вживання, вирощування, зважування та розфасування.

 

Експертиза виявила в крові поліцейського наркотичну речовину.

 

Затриманим повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) КК України.  Також їм обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Спецоперація проводилась спільно зі слідчими другого слідчого відділу (дислокований у м. Луцьку) Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури у взаємодії з управлінням внутрішньої безпеки у Волинській області ДВБ Нацполіції, за сприяння керівництва ГУНП у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів