Поділитись:

50 кіло канабісу: у Луцькому районі вилучили наркотиків на пів мільйона гривень (фото, відео)

Четвер, 09 вересня 2021, 16:48
50 кіло канабісу: у Луцькому районі вилучили наркотиків на пів мільйона гривень (фото, відео)

У Луцькому районі правоохоронці викрили наркоділків, в яких вилучили понад 50 кілограмів наркотиків.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Двоє раніше судимих волинян висівали і вирощували рослини конопель та організували діяльність нарколабораторії з виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу. Готові наркотики зловмисники мали намір збувати на території області, зокрема, у місцях позбавлення волі. Нарколабораторія діяла в одному із сіл Луцького району.

У середу, 8 вересня, співробітники управління стратегічних розслідувань спільно із слідчими ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури провели п’ять санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи. У результаті поліцейські вилучили понад 50 кілограмів особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс, зрізані стебла рослин коноплі, суцвіття, мобільні телефони та понад 2 тисячі доларів США.

Вартість вилучених наркотиків на чорному ринку становить понад 500 тисяч гривень.

Організатора групи, 31-річного жителя Луцького району, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України. Йдеться про посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

50 кіло канабісу: у Луцькому районі вилучили наркотиків на пів мільйона гривень (фото, відео)50 кіло канабісу: у Луцькому районі вилучили наркотиків на пів мільйона гривень (фото, відео)50 кіло канабісу: у Луцькому районі вилучили наркотиків на пів мільйона гривень (фото, відео) 

Нагадаємо, 3 вересня правоохоронці знешкодили злочинну групу, яка збувала наркотики на Ковельщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів