Поділитись:

Наркоторговець з Луцького району постане перед судом

Четвер, 02 вересня 2021, 11:12
Наркоторговець з Луцького району постане перед судом

Фото ілюстративне

На Волині перед судом постане 25-річний житель Луцького району, який торгував канабісом через «закладки».

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Правоохоронці встановили факти придбання та продажу канабісу через систему «закладок» 25-річним жителем села Сапогове у березні-травні 2021 року. Цю ж речовину працівники поліції вилучили в оселі волинянина під час проведення санкціонованого судом обшуку.

Ківерцівський відділ Луцької окружної прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення волинянином неодноразового незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 2 ст. 307 КК України).

Міру покарання чоловікові визначить суд.

Зауважимо, що санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від  шести до десяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, перед судом постане також 24-річний житель села Підгайці Луцького району. Правоохоронці встановили два факти придбання молодиком в інтернеті чималих партій амфетаміну та PVP та згодом вилучили у нього ці речовини і незаконно придбаний пістолет із набоями під час проведення обшуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024